Výlety za menej peňazí: Ako využiť Booking a Tipli spoločne

Magazín

Bláznivé dobrodružstvá s kamarátmi, pokojné rodinné dovolenky či romantické výlety s vašou drahou polovičkou. Tieto zážitky sú naozaj na nezaplatenie. To však neznamená, že by vás mali stáť majlant. Vaša cestovateľská skúsenosť nie je len o destinácii, ale aj o celkovom zážitku – vrátane financií, ktoré investujete do svojich dobrodružstiev. Ušetriť peniaze pri cestovaní nie je ani také zložité, ako by sa možno zdalo. Prečo to teda nevyskúšať skôr, než sa vydáte na ďalšiu dovolenku?

To najlepšie ubytovanie – hotely, penzióny, apartmány či horské chaty

Či už vás čaká lyžovačka, kúpanie v mori alebo objavovanie pamiatok, ubytovanie tvorí neodmysliteľnú časť každého výletu. Tu vstupuje na scénu Booking.com, obrovský hráč medzi rezervačnými portálmi. Od luxusných hotelov po útulné apartmány. Všetko, čo potrebujete, nájdete v prehľadnej aplikácii od Booking, kde vás čaká aj exkluzívna cena pre mobilné zariadenia. Túto cenu na webových stránkach nenájdete. Čo nie každý vie, je, ako nájsť správne ubytovanie na Booking.com za čo najvýhodnejšiu cenu.

Zaregistrujte sa do vernostného programu Genius. Už pri prvej rezervácii získate zľavu až 10 %, čo na začiatok nie je vôbec zlé. No cesta za čo najväčšími úsporami nekončí. Čo tak dostať peniaze späť z každého nákupu a to nie len na Booking.com? Tipli.sk je portál, ktorý by mal poznať každý nadšenec šetrenia. Stačí sa prekliknúť do obchodu, nakúpiť a čakať kým sa vám peniaze späť od Tipli pripíšu na váš účet. Cena vašeho výletu už značne klesla, tak prečo ju ešte neznížiť na minimum pomocou Booking promo kód. Tento kód funguje ako bežné zľavové kódy. Stačí ho zadať v pri platení a tešiť sa zo získanej zľavy. Získanie kódu však nie je až také jednoduché, no ak sa objaví, na Tipli sa o ňom dozviete medzi prvými. Pár jednoduchými krokmi ste práve ušetrili značnú časť peňazí, rýchlo a bez zbytočných starostí.

Užite si aj cestu, nie len pobyt

Pri plánovaní výletu či dovolenky, väčšinou premýšľame o cieľovej destinácii. Však tam sa už dostaneme. Oplatí sa však myslieť na celkový pocit. Aby sa náhodou cesta nestala dôvodom prečo potrebujeme dovolenku. S FlixBus spojmi sa cestovanie stáva pohodovým zážitkom. Jednoduché rezervácie, relax na palube a dostupnosť pre každého robia z FlixBusu skvelú voľbu pre tých, ktorí si chcú užiť cestu bez stresu. 

FlixBus sa stal synonymom pre pohodlie a cenovo dostupné cestovanie. Ste držiteľom preukazu ISIC? Ak áno, čakajú na vás populárne Flixbus zľavy. Cestovanie po celej Európe, za výhodné ceny, je vám k dispozícii bez ohľadu na to či ste študent alebo pracujúci. Ak sa pýtate ako ušetriť ešte viac, je tu pre vás Tipli. Z každej cesty Flixbusom získate časť peňazí späť.

Ak túžite po dovolenke, ktorá nebude zaťažovať váš rozpočet, riadte sa jednoduchou stratégiou. Otvorte Tipli, využite Flixbus zľavu na cestovný lístok a zarezervujte si ubytovanie cez Booking. Potom si už stačí užívať pohodové chvíle, zatiaľ čo vám na účet budú cinkať peniaze späť od Tipli. Cestujte s rozvahou, ušetrite peniaze a užite si každý moment. Vaše budúce dovolenky môžu byť rovnako nezabudnuteľné, ale o niečo ľahšie na vašu peňaženku.

Zdroj foto: Pixabay.com