Zoznam najlepších online hazardných hier pre začiatočníkov

Magazín

Každý sa niekedy v živote dostane do chvíle, kedy chce vyskúšať niečo nové. Hazardné hry sú v týchto situáciách skvelou voľbou, keďže ide o skvelé vyplnenie času vo forme napätia, adrenalínu a skvelých výhier. V nasledujúcom článku Vám objasníme, ako si vybrať tú správnu hazardnú hru v zahranicne casino pre spríjemnenie dlhej chvíle alebo len vyplnenie času.

Vyberte si tú, ktorá Vás najviac zaujme, ale predovšetkým Vás bude aj baviť. Ak chcete vyhrávať vysoké finančné čiastky, tak je potrebné výborne rozumieť pravidlám a spôsobu hrania. Odporúčame preto zahrať si ktorúkoľvek z nasledujúcich hier najprv vo free verzii, otestovať sa, pochopiť hru a až potom prejsť do sveta výhier v online kasínach o skutočné peniaze.

Výherné automaty

Či už zavítate do kamenného alebo online kasína, v každom jednom nájdete široký výber výherných automatov. Tieto automaty, taktiež nazývané „sloty“, často tvoria najväčšiu časť ponuky kasín. Ich druhov a tematík je nespočet a nebudeme klamať ak Vás informujeme, že slotov sú vytvorené desiatky tisíc. Vyberte si preto ten, ktorý Vás očaruje svojim dizajnom, tematikou, bonusmi či počtom valcov. Vyhráte v moment, keď sa na valcoch objavia rovnaké symboly.

Ruleta

Ide o jednu z najpopulárnejších hazardných hier. Povedzme si pravdu – kto ešte nepočul o rulete? V kamenných či online kasínach nájdete viacej druhov tejto skvelej hry. Či už ide o automatovú ruletu alebo o live ruletu, pravidlá sú stále rovnaké. Stavíte na hraciu plochu, farbu alebo čísla o 0 po 36 a dúfate, že gulička padne v ruletovom kolese na Vášho favorita. Výška výhry závisí od rozdelenia financií na hraciu plochu, ale pri trafení správneho čísla môžete vyhrať až 36-násobok Vášho vkladu.

Blackjack

Kartová hra, ktorá žiari najmä medzi hráčmi zo živých kasín. Ide o rýchlu a napínajúcu hru, v ktorej sa snažíte súčtom hodnôt vašich kariet dostať čo najbližšie k číslu 21. Na začiatku dostanete dve karty, ktorými hráte proti krupiérovi. Akákoľvek číselná karta má hodnotu daného čísla, obrázková karta má hodnotu 10 a eso má hodnotu 1 alebo 10. V priebehu hry si môžete vypýtať ďalšie karty, ale pozor, Váš súčet nemôže byť vyšší než 21! Akonáhle je hodnota kariet vyššia, vypadávate.

Video Poker

Poker je pravdepodobne presne tou hazardnou hrou, ktorá napadne ako prvá každému hráčovi. V online kasínach je hranie pokru značne ľahšie než v kamenných, keďže sa hráči navzájom nevidia. Je potrebné dávať si pozor na mimiku tváre a zároveň skúmať mimiku súperov. Cieľom hry je získať čo najlepšiu kombináciu kariet a poraziť všetkých svojich súperov. Tou najobľúbenejšou verziu pokru v slovenských online kasínach je „Texas Holdʼem poker“.

Baccarat

Na rozdiel od pokru, pojem Baccarat pozná málokto. To však nie je dôvod na obavy, keďže pravidlá a spôsob hry Baccaratu je jednoduchý. Hráte proti krupiérovi a obaja si ťaháte karty. Vyhrá ten, koho súčet kariet bude bližšie k číslu 9. Ako ste si možno všimli, ide o podobný princíp ako pri hre BlackJack. Ak teda máte radi jednu alebo druhú z týchto hier, vrelo odporúčame zahrať si obe a zistiť, v ktorej máte viac šťastia.

Bingo a Keno

Keno a bingo sú známe, celosvetovo hrané hazardné hry. Aby hráči vyhrali v bingu, musia označiť čísla na kartách tak, ako sú vyvolané. Online alebo v kamenných kasínach má bingo často sociálnu zložku. Hra Keno sa nesie v štýle lotérie a čísla sa vyberajú pred náhodným žrebovaním. Výhra záleží od počtu čísel, ktoré sa Vám podarilo správne označiť. Obe hry sú veľmi obľúbené v kasínach, baroch a online hazardných platformách vďaka ich jednoduchosti a veľkej popularite.

Zahraničné kasína vs Slovenské kasína: v ktorom hrať tie najlepšie kasíno hry?

Výber medzi zahraničnými a slovenskými kasínami závisí od osobných preferencií, pričom každé ponúka jedinečné výhody a nevýhody. Zahranicne online kasina s bonusom bez vkladu sa často môžu pochváliť širšou ponukou hier, luxusným vybavením a živou medzinárodnou atmosférou. Môžu sa vyznačovať najmodernejšou technológiou a väčšími jackpotmi, ale pre slovenských hráčov môžu byť drahšie a vzdialenejšie. Slovenské kasína na druhej strane ponúkajú známosť, lokalizované služby a jednoduchší prístup. Môžu mať menší výber hier, ale poskytujú komornejšie prostredie a vyhovujú miestnemu vkusu. Výber nakoniec závisí od faktorov, ako je výber hier, rozpočet, pohodlie a celkový požadovaný zážitok z kasína.

Záver

Na záver môžeme povedať, že nováčikovia vo svete online kasín majú na výber zo širokej škály možností. Hracie automaty poskytujú jednoduchosť a vzrušenie, ale ruleta je lákavá vďaka svojim jednoduchým pravidlám. Blackjack a poker sú hry založené na stratégii a zručnosti, ktoré oslovujú ľudí hľadajúcich výzvy. Zatiaľ čo bingo a keno ponúkajú neformálne, spoločné stretnutia, baccarat je voľba, ktorá hráčov oslovuje svojou eleganciou a jednoduchosťou. Každá hra vyhovuje rôznym vkusom a úrovniam zručností, pričom každá má svoje vlastné potešenie a krivku učenia. Začiatočníci pri skúmaní týchto možností objavia mnoho alternatív zábavy a potenciálnych výhier, ktoré im vydláždia cestu do vzrušujúceho sveta online kasínových hier.