Tajomstvá ženského bodu G

Magazín

Orgazmus prináša intenzívnu rozkoš počas sexu, keď dochádza k príjemnému uvoľneniu sexuálneho napätia, ktoré je sprevádzané stiahnutím pohlavných svalov. Okrem toho, že ide o veľmi príjemný pocit, prináša aj zdravotné výhody. Pre mnohé ženy je však ťažké dosiahnuť tento pocit. Ako možno dosiahnuť intenzívny vaginálny orgazmus? Kľúčom je objavenie bodu G!

Čo je bod G a kde sa nachádza?

Bod G nie je izolovaný tajomný prvok, ale ďalšia erotogénna oblasť spojená s klitorisom. Klitoris je v skutočnosti oveľa rozsiahlejší ako len malý vrchol na pyskoch, siaha až 12 centimetrov dovnútra tela. Z toho vyplýva, že bod G je integrovanou súčasťou hlbšej sexuálnej anatómie. Nachádza sa asi 5 centimetrov vo vnútri vagíny na hornej stene pošvy.

Ako objaviť ženský bod G?

Nájsť bod G môže byť náročné, ale skúmanie vulvy prstami je dobrý začiatok. Uvoľnite sa, nalaďte sa na príjemnú atmosféru a v prípade potreby použite lubrikačný gél. Prstami alebo sexuálnou hračkou masírujte vchod do vagíny. K dispozícii sú aj špeciálne vibrátory na bod G. Vložte prsty alebo hračku dovnútra, ale nie príliš hlboko. Môžete použiť niektorú z erotických hračiek, napríklad tu v e-shope.

Nezamerajte sa len na jeden bod, ale skúmajte, čo vám prináša najväčšie potešenie, a to pomocou jemného a citlivého dráždenia. Toto skúmanie môže byť vzrušujúce a môže viesť k nádhernému orgazmu!

Poloha kravičky

Nechajte partnera ležať na chrbte, rozkročte sa a rozkročte sa. Táto poloha vám umožňuje mať úplnú kontrolu nad tempom, hĺbkou a uhlom prieniku, vďaka čomu sa môžete sústrediť na hľadanie bodu G. Namiesto tradičného pohybu hore a dole skúste pohyb dopredu a dozadu. Nebojte sa experimentovať s rôznymi rýchlosťami a uhlami. V tejto polohe vás partnerove ruky môžu voľne hladiť a zvyšovať vašu rozkoš.

Poloha na psíka

Ide o klasickú polohu, pri ktorej žena kľačí na štyroch a muž do nej preniká zozadu. Počas prieniku sa skúste oprieť o predlaktia alebo zatlačiť boky dozadu, aby ste zmenili uhol a našli ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Váš partner má skvelý výhľad na váš zadok a môže sa s ním hrať.

Skúmanie bodu G si vyžaduje jemné a citlivé skúmanie, ideálne pomocou prstov alebo špeciálnych sexuálnych pomôcok. Sexuálne polohy, ako sú kravička a psí štýl, sú na stimuláciu bodu G obzvlášť účinné, pretože umožňujú hlbší prieskum a intenzívnejší zážitok. Prostredníctvom objektívneho a vzrušujúceho skúmania môžu ženy objaviť nové dimenzie svojho sexuálneho potešenia.

Zdroj foto: Shutterstock (cover), Pixabay.com