10 najlepších riaseniek pre mihalnice, ktoré dokážu viac, než očakávate

Magazín

Prezreli ste si rôzne možnosti, no stále ste nenašli maskaru svojich snov? Vyberte si z nášho zoznamu hitov: zhromaždili sme skutočne to najlepšie! Azda najdôležitejšou vecou pri líčení je maskara.

Je to ona, ktorá urobí oči príťažlivými a pohľad expresívnymi. Aby ste nabudúce netrpeli výberom a nepremýšľali, ktoré maskary na mihalnice sú dobré a ktoré nie, zostavili sme pre vás hodnotenie tých najlepších produktov.

Maskara pre mihalnice: hodnotenie najlepších

1. Cils D’enfer So Volume od Guerlain

Súdiac podľa recenzií, jedna z najlepších riaseniek na riasy. Má príjemnú jemnú textúru, ideálne obopína každú mihalnicu a umožňuje naniesť 2-3 vrstvy bez hrudiek a efektu zlepených mihalníc. Príjemný bonus – vonia po ružiach!

2. «Objem milióna mihalníc Feline» od L’Oreal Paris

Cenovo výhodná najlepšia maskara na riasy. Plastová zakrivená kefka namaľuje aj tie najtenšie a najbezfarebnejšie mihalnice, a preto sa váš pohľad stane okamžite osudným. A efekt curlingu ich tiež natočí a nadvihne pri korienkoch!

3. Diorshow od Dior

Táto dlhotrvajúca maskara predlžuje riasy o 32% a zdvojnásobuje ich objem! Niet divu, že ju tak milujú profesionálni vizážisti. Cenná a kvalita ktorú si najdete na makeup.sk!

4. Lash Sensational Mascara od Maybelline New York 

Super predĺženie alebo super objem? Teraz si už nemusíte vyberať. Vynikajúce krytie každej mihalnice a jednoduché odlíčenie: maskara sa zmyje jednoducho teplou vodou! Najlepšia maskara na mihalnice, však?

5. Black Intensity Mascara od Dolce & Gabbana

Čierna ako uhoľ, táto najlepšia maskara na riasy vytvára mnohostranný efekt – riasy sa stanú objemnými, oddelenými a hustými. Hodvábna a dlhotrvajúca textúra maskary sa nedrobí a nerozmazáva sa vďaka unikátnej receptúre s pružnými polymérmi. Skutočný luxus!

6. Mascara Volume Effet Faux Cils od Yves Saint Laurent

Najlepšia maskara s efektom umelých mihalníc: a to nie je reklamný trik, ale odraz toho, čo naozaj dokáže. Nemá ani príliš hrubý štetec: dobrá voľba pre tých, ktorých mihalnice sú nadýchané a ľahko sa zlepia, ak je kefka príliš objemná.

7. Full Explosure od Smashbox

Nadýchaný, ľahko použiteľný štetec, ktorý skutočne zväčšuje hrúbku každej mihalnice. Tajomstvo je v mikrovláknách obsiahnutých v kompozícii. Štýlová fľaša je vybavená špeciálnym systémom, ktorý blokuje vstup vzduchu dovnútra. To znamená, že najlepšia maskara na objem mihalníc ich nevysuší!

8. Lash Queen Perfect Blacks od Helena Rubinstein

Ďalšia maskara na mihalnice v rebríčku najlepších. Má najjemnejšiu krémovú textúru, dodáva riasam objem, ale nezaťažuje ich a nevedie k tvorbe hrudiek. Je to ako malé čierne šaty pre vaše mihalnice!

9. Respectissime Densifieur od La Roche-Posay

Skutočná liečivá maskara. Obsahuje sérum, ktoré stimuluje rast mihalníc, ako aj obnovenú slznú tekutinu identickú s tou prírodnou. Najlepšia maskara na mihalnice, ak máte citlivé oči, pre nositeľky kontaktných šošoviek je nepostrádateľná. A nikdy vás nebude štípať v očiach!

10. Extended Play Lash od MAC

Uhoľne čierna, vysokokvalitná maskara, ktorá zachytí aj tie najtenšie a najkratšie riasy a zakryje ich od základu až po končeky. Ľahko sa zmýva. Nerozteká sa. Vydrží až 16 hodín!

Ako si vybrať najlepšie maskary na riasy

  • Šetec vám pomôže pochopiť, ktorá maskara je pre vaše mihalnice najlepšia. Ak má riedke vlasy rovnakej dĺžky, tak ide o predlžujúcu maskaru. Hustý a pohodlný štetec, poslúži na dodanie objemu. Zakrivený štetec vám pomôže natočiť mihalnice.
  • Aké sú najlepšie maskary na mihalnice? Tie, ktoré mihalnice nielen zafarbia, ale aj posilnia. Ich zloženie môže zahŕňať keratín, lanolín a vitamíny.
  • Pred nanesením maskary sa odporúča použiť bázu alebo kondicionér – ošetrujúcu a hydratačnú priehľadnú maskaru. Bez tohto kroku sa samozrejme zaobídete, skúste však aspoň raz použiť kondicionér a uvidíte, že aj nie tá najlepšia maskara sa dokonale nanesie.

Aká je najlepšia maskara na mihalnice pre alergikov? Samozrejme, hypoalergénne! Hľadajte vhodné označenie na obale a vyhýbajte sa kozmetike s výraznou vôňou, tá určite nie je vhodná.